Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 25.01.2015.
11:40
vijesti.me A
Geopolitički magazin "Limes" označio je Crnu Goru i Kosovo kao mafijaške države na mapi kriznih žarišta u okruženju Italije, pišu podgoričke Vijesti.
Nedelja 25.01.2015.11:48
Ništa nije bolja Srbija od Crne gore i Kosova . Ovde ja na vlasti Vučić koji nije ništa manji mafijaš od Mila ili Tačija .
Nedelja 25.01.2015.12:06
Postaješ tragikomičan. Ko je objavio ovaj članak !?......Ma ne bitno bitno je da se Italija, koja je uzgred toliko čista i blistava u vezi mafije i upletenosti iste u državu, našla u grotlu surove balkanske mafije, itd., a Srbija i Vučić su tu najgori po tebi. Ako bi neko sa strane posmatrao tvoje komentare pomislio bi da su prve reči koje si izgovorio kada si se rodio bile: "Vučiću p e d e r u", a ne "Mama". Ali, znamo da to ipak nije slučaj, već si očigledno dobro plaćen da pljuješ po državi Srbiji i legalno izabranom premijeru Srbije. Arrivederci !!
Nedelja 25.01.2015.12:48
Prvo Vučić i Srbija su dve potpuno različite stvari : Srbija je večna za razliku od smrada Vučića koji ima zadatak da uništi Srbiju . Za razliku od tebe i tebi sličnih ja nemam ni jedan razlog da bilo šta lepo da napišen o Vučiću . To što tebe pogađaju moji komentari govore o tebi a ne o meni jer ja pišem onako kako osećam i kako oseća velika većina naroda u Srbiji . Ti bi da otupiš oštricu mojih komentara prema najvećem izdajn.ku Srbije samo iz tebi poznatih razloga . Pljujem po Vučiću potpuno svesno ali nikada po Srbiji a ti bi da podmetneš kad pljujem po Vučiću pljuvanjem po Srbiji ? Neće moći . Jeste Vučić legalno izabran zato što Srbi jedini u svetu NEPOGREŠIVO biraju najgore .
Nedelja 25.01.2015.13:18
Pa ako ste velika većina, izađite na ulicu i tras 5.oktobar. Apsolutno se ne slažem sa tobom da Srbi jedini u svetu biraju najgore. Kakav su izbor imali ljudi na zadnjim izborima: 1) DS - Da su oni pobedili Srbija više ne bi ni postojala. Oni bi među prvima uveli sankcije Rusiji i ko zna šta bi još radili. 2) Dveri, DSS, SRS - Zašto nisu ušli u koaliciju i time potvrdili da su iskrene patriote, nego se cenjkaju i drndaju, a ovamo glume patriote. 3) SNS - Uopšte nemam lepo mišljenje o njima, ali da li su oni bolja opcija za Srbiju u ovom trenutku od ovih drugih, ja mislim da jesu.
Nedelja 25.01.2015.13:37
Bez ulice se neće ništa rešiti . Pre ili kasnije SNS banda će biti skinuta kao i DS banda . Baciće ih gazde iz EU kao upotrebljen kurton kada im istekne rok upotrebe . Dok Srbijom vladaju špijuni i najgori SNS banditi biće nam svaki dan gori od predhodnog . Srbija se mora osloboditi ROPSTVA iznutra da bi je poštovali van Srbije . Danas sa Srbijom niko ozbiljno ne razgovara jer svi znaju koliko je Srbija svoja . Važne odluke po narod i državu Srbiju ne donose se u Srbiji od dolaska žutih bandita a tim istim putem idu i SNS banditi . Realno .
Nedelja 25.01.2015.14:52
Da nisi tako ostrašćen u mržnji prema Vučiću, možda bi primetio jednu stvar koja se dogodila kada se Šešelj vratio iz Haga. Naime, kada je Šešelj držao tu prvu konferenciju za štampu (pretpostavljam da si gledao) i kada je rekao u stilu : "I z d a j n i c i Tomislav Nikolić i A.Vučić", počeo je da se smeje. Taj smeh nije bio smeh čoveka koji je ogorčen na njih zbog izdaje, nego smeh čoveka koji kaže onima koji ih slušaju: "Koje ste vi budale ako mislite da nas trojica nismo u ovome zajedno. I pri tome ne mislim na izdaju Srbije nego naprotiv na "Veliku igru" koju oni igraju da bi spasli Srbiju. Naravno, ti ćeš sad da kažeš da sam ja budala ako verujem u to, ali veruj mi umem da čitam takve stvari iz ljudskog ponašanja, što svesnog što nesvesnog.
Nedelja 25.01.2015.15:39
На на на на на на на на на на , Роберт Просинечки, Роберт Просинечки, Роберт Просинечки ! Нисам ни сумњао да ћете све моје коментаре да избришете, а овај изнад да оставите ! На на на на на на на на на на , Robert Просинечки, Роберт Просинечки, Роберт Просинечки !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)